13 jun Throwback Time #3

Ik vind het heerlijk om terug te denken aan vroeger. Dan heb ik het niet per se over de jaren dat ik een klein meisje was, maar over al mijn afgelopen levensjaren. Om deze herinneringen met jullie te delen, heb ik een nieuwe rubriek bedacht: Throwback Time. In deze rubriek deel ik mijn favoriete muziek van toen, mijn favoriete boeken van vroeger, mijn allerleukste herinneringen, oude foto’s en meer!

Muziek

Jesse Mccartney

“I don’t want another pretty face
I don’t want just anyone to hold
I don’t want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul”

In één woord: prachtig! Ik denk dat ik fan werd van Jesse Mccartney toen hij in een aflevering zat van Zack & Cody. Ik was helemaal hotel de botel van hem én van zijn muziek. Af en toe luister ik nog wel eens wat liedjes van hem, ze zullen me immers nooit vervelen. Een paar maanden geleden zag ik een foto van hoe hij er nu uitziet en ik moet eerlijk zeggen dat ik hem toentertijd een stuk leuker vond.

Boek

Iedereen is anders


Ik weet niet meer hoe ik aan dit boek kwam, maar ik herinner het me als een super leuk en goed boek. Aan de titel te zien gaat het over dat iedereen anders is, maar ook gelijk. Het boek is geschreven door Vrouwke Klapwijk.

De bedoeling van dit boek is dat de jonge lezers leren om anderen te waarderen. Achter dit verhaal zit dus een opvoedkundige bedoeling. Ik weet niet of ik het boek nog ergens heb liggen, maar het lijkt me een prachtig boek om voor te lezen wanneer ik zelf kinderen heb.

Televisie

Tweenies

“Tweenieklok, weet jij waar die stopt?”

De Tweenies is een kinderprogramma die gaat over vier poppen/personages die heel veel avonturen beleven samen. In totaal zijn er 260 afleveringen gemaakt, maar volgens mij wordt het af en toe nog wel eens uitgezonden op Zapp. In het programma kwamen verschillende items aan bod, namelijk: liedjestijd, verhaaltjestijd, televisietijd, knutseltijd, nieuwtjestijd en verrassingstijd. Een heel leuk programma om kinderen mee te vermaken. Ik was zelf altijd dol op knutseltijd, omdat ik toen al dol was op knutselen en dit graag na deed.

Speelgoed

Tamagotchi

De Tamagotchi, welk kind uit de jaren ’90 kent het niet? Voordat er spelletjes op de smartphone bestonden, vermaakte ik me altijd met mijn tamagotchi. De Tamagotchi is een virtueel huisdier die je op een klein apparaatje moest verzorgen. Het was zo klein als een sleutelhanger, zodat je het makkelijk overal mee naartoe kon nemen. Ik heb er echt heel wat versleten. Ik vond het superleuk om voor zo’n diertje te zorgen en ik hield het ook redelijk goed vol!

Had jij ook een Tamagotchi?3 Reactie's
 • Irene
  Geplaatst op 15:36h, 13 juni Beantwoorden

  Haha ja Jesse! Iedereen had daar zo’n megacrush op en ik vond hem eigenlijk niet echt heel leuk :p Een tamagotchi heb ik nooit gehad. Ik weet wel dat het me leuk leek maar dat is bij ons thuis nooit binnen gekomen.
  Irene onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 39My Profile

 • Sarah
  Geplaatst op 15:02h, 14 juni Beantwoorden

  Jaaa, zo’n tamagotchi’s heb ik ook versleten. Haha. Super plezant was dat 🙂 En ik moet zeggen dat ik dat ook vaak goed volhield! En woah, Beautiful Soul van Jesse McCartney is echt eeuwen mijn favoriete liedje geweest! Heerlijk!!

  • Danique Krol
   Geplaatst op 22:41h, 14 juni Beantwoorden

   Leuk hè, volgens mij verkopen ze ze nu nog steeds!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: