29 jan Uitgaan? Mij niet (meer) gezien!

Lekker dansen en drinken tot midden in de nacht. Mij niet gezien. Toen ik 15/16 was vond ik niets leuker dan al mijn geld uit te geven aan de zaterdagavond. Samen met vriendinnen op jongensjacht en de hele avond aan de shotjes.

Sinds ongeveer 2 jaar vind ik het veel leuker en gezelliger om op de zaterdagavond lekker thuis met mijn familie, vriend, of vrienden te zijn. Waarom zou ik al mijn geld uitgeven aan iets wat ik nu niet meer leuk vind?

Afgelopen zomer ben ik naar Lloret de mar geweest, samen met een vriendin. Nou, dat doe ik dus nooit weer. Elke dag uitgaan en voor de rest weinig anders doen, dat is echt niks voor mij. Ik denk ook dat hier voor mij de knop een beetje is omgegaan.

Af en toe met een verjaardag gaan we nog wel eens naar een discotheek. Als ik hier ben merk ik wel ontzettend hoe erg ik het niet meer gewend ben om tot zo laat te feesten. Na 10 minuten dansen raak ik al uitgeput. Ook de verschillende mix drankjes doen me niet meer zoveel. Ik ben toch steeds meer een huismus aan het worden. Of ik het erg vind? Helemaal niet, mijn uitgaanstijd is voorbij. Althans, dat denk ik nu.

Geef mij maar een glas wijn en een avond gezellig met familie en vrienden. Daar maak je mij veel gelukkiger mee.

Ga jij nog wel eens uit, of ben jij ook meer een huismus?

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: