18 mrt Van winterdip naar zomerkriebels

Wanneer de bladeren van de bomen vallen en het langzaamaan kouder wordt, begint ook bij mij het ‘aftakelen’. Ik word somberder en dus ook minder vrolijk. Verschrikkelijk vind ik het elk jaar, maar er valt vrij weinig aan te doen. Sommige mensen hebben nou eenmaal gewoon elk jaar last van een winterdip, ik ook. De winter duurt soms echt véél te lang, er lijkt geen einde aan te komen. Of toch wel?

De laatste paar weken zie ik de zon vaker schijnen (letterlijk en figuurlijk) en ik word er gelukkig zelf een stuk vrolijker van. Ik kijk uit naar de allereerst dag wanneer ik zonder jas naar buiten kan. Wanneer de vogeltjes je vrolijk wakker fluiten, de bomen weer bladeren krijgen en er allerlei vrolijke bloemetjes gaan groeien. Er is niks mooiers dan dat. De tijd waarin je weer uit kunt kijken naar de zomer. Plannen maakt voor de zomervakantie, zin krijgt in de allereerste barbecue met vrienden en familie en uitkijkt naar alle andere leuke dingen die je kunt gaan doen. Mijn favoriete seizoenen komen eraan, ik kan niet wachten!

Heb jij ook elk jaar last van een winterdip? En kun jij ook niet wachten tot de zomer komt?

 

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: