29 mei What’s in my shower #1

Douchen.. Ik vind het heerlijk! Ontspannen terwijl er heerlijk warme straaltjes op je rug lopen. Lekker goed inzepen tot het schuimt en je op een sneeuwpop begint te lijken. Lekker warm worden nadat je zeiknat bent geregend of in de koud hebt gestaan. Kortom, ik houd van douchen! Wie niet?! In dit artikel laat ik jullie zien welke producten ik op dit moment gebruik tijdens het douchen.

DSC_5394

Als allereerst de shampoo die ik op dit moment gebruik. Dit is de avolume shampoo van Etos eigen merk. Hij ruikt erg lekker en maakt mijn haar goed schoon. Ook kost hij nog geen twee euro, wat hem helemaal super maakt. Shampoo wissel ik vaak af van Nivea tot Andrélon tot aan Etos. Het is maar net welke shampoo me op dat moment goed lijkt. Daar ben ik nooit zo kieskeurig in. Wel kies ik vaak voor de krul of volume shampoos. Shampoo gaat er bij mij altijd heel snel door.

DSC_5386

Daarnaast gebruik ik ook een conditioner. Dit keer van Palmolive. Ook hierin wissel ik vaak met merken, zolang de conditioner mijn haar maar goed voedt en doorkambaar maakt. De conditoner gaat er minder snel doorheen dan de shampoo, dit omdat ik nooit zo heel veel conditioner aanbreng.

DSC_5403

De showergel die ik op dit moment het fijnst vind, is die van Treacle Moon. Deze grote flessen met heerlijke geuren zijn te koop bij Etos en Albert Heijn en omdat ik er veel goed over hoorde, nam ik ook een fles mee. Ik heb de geur That Vanilla Moment, die heerlijk naar versgebakken koekjes ruikt. Het is hierom een vrij warme geur, wat vooral op de wat koudere dagen heerlijk is. Ik ben van plan om binnenkort meer van de geuren van Treacle Moon aan te schaffen, want ik vind het een heerlijk product!

DSC_5409

Ook vind ik het fijn om het intieme gedeelte fris en schoon te houden. Hiervoor gebruik ik Lactacyd. Velen zeggen dat dit niet goed is om te gebruiken voor je intieme zone, maar daar ben ik het niet mee eens. Alles beter dan wassen met gewone zeep.

DSC_5415

Ook scrub ik mijn gezicht zo’n één keer per week onder de douche. Deze gezichtsscrub van Etos werkt prima. Hij is niet onwijs goed, maar hij doet wel zijn werk.

DSC_5427

Als allerlaatste heb ik natuurlijk ook een scheermesje in de douche liggen. Deze is van Kruidvat en werkt heel erg fijn. Voorheen gebruikte ik vaak wegwerpmesjes, maar die werkten voor mij niet heel goed. Zo’n twee jaar geleden kocht ik deze en ik ben er heel erg tevreden over. Het scheermesje kost nog geen €10 en werkt net zo goed als de duurdere mesjes van bijvoorbeeld Venus.

Dat was alles wat ik in mijn douche heb staan. Deze producten veranderen ongeveer om een maand of twee, vandaar dat ik van plan ben om deze rubriek vaker terug te laten komen.

Wat zijn jouw favoriete doucheproducten?

1Reactie

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: